Hoe werken wij?

Indien wij een opdracht hebben voor een te schilderen object doen wij verschillende vochtmetingen op de te behandelen plaatsen. Dit om te voorkomen dat er geschilderd gaat worden over te vochtig hout of ander materiaal. Eventueel wordt er bij bepaalde houtsoorten een speciaal vochtregulerend verfsysteem aangebracht, wat de duurzaamheid van het hout en het schilderwerk ten goede komt. Schildersbedrijf Bijkerk werkt alleen met hoogwaardige materialen en gereedschappen. Onderhoudsschilderwerk is niet een kwestie van een nieuw laagje lak of verf op de ondergrond aanbrengen.
Kennis inzake constructie, ondergrond, eisen en wensen is van belang om een goede voorbewerking en afwerking te realiseren.

Op verzoek van u als klant komen wij bij het te behandelen object kijken en bespreken wat de bedoeling is. U kunt bepaalde wensen hebben ten aanzien van de periode van behandeling, de glansgraad, kleurstelling, duurzaamheid of u heeft bijvoorbeeld een budget. Vervolgens gaan wij over tot een geheel vrijblijvende prijsopgaaf voor het besproken object.

 
RocketTheme Joomla Templates